Relatiepakketten

Ons ruime assortiment relatiegeschenken bestaat uit heerlijke wellnesspakketten, drankpakketten en prachtige reistrolleys/-koffers. Als webwinkel met het grootste assortiment kerstgeschenken, mogen de prachtige verzorgingsproducten van Rituals natuurlijk niet ontbreken in onze collectie. Deze fijne pakketten bestaan uit de heerlijkste producten voor het lichaam. Tevens biedt Rituals ook woongeuren, geurkaarsen en autoverfrissers aan. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een van onze drankpakketten. Bierliefhebber of wijnkenner, wij bieden voor ieder wat wils. Bierpakketten worden prachtig aangekleed met een stoere verpakking en accessoires, zoals bierglazen of viltjes. Wijnen worden vanzelfsprekend verpakt in een luxe wijnkist. Nieuw dit jaar: reistrolleys/-koffers. Deze leuke trolleys zijn zeer handzaam en rijden soepel. Alle trolleys zijn geschikt als handbagage. Tevens kunnen we de koffers helemaal naar uw wensen bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo of merknaam.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Bier pakketten

Heeft u echte bier-liefhebbers in uw bedrijf werken? Misschien is zo’n leuk bierpakket een idee. Wij bieden diverse pakketten, die professioneel zijn samengesteld door vakmensen op dit gebied. In de pakketten vindt u verschillende bieren met de mooiste verpakkingen. In een aantal, zit ook nog een bijpassend glas. Deze stoere pakketten zijn creatief vormgegeven en hebben een hoog enthousiasme gehalte. Met één van onze bierpakketten, zit u gegarandeerd goed.

Wijn geschenken

Voor veel mensen is een glas wijn echt even een momentje van ontspanning. Wij bieden hieronder de heerlijkste, rijkste wijnen in luxueuze verpakkingen. Met een rode of witte wijn als kerstgeschenk, zit u altijd goed. Heeft u geen idee wat voor wijn in de smaak zal vallen? Wij adviseren u graag, zodat u gegarandeerd een succesvol kerstgeschenk aan uw medewerkers geeft.

Vis geschenken

Voor de echte visliefhebbers hebben wij een mooi assortiment visgeschenken. Met een prachtig rode zalmzijde, komt u gegarandeerd met een geslaagd kerstgeschenk. Uw medewerker kan de gehele feestdagen genieten van de heerlijkste verse vis. Ook op het gebied van visgeschenken is er veel mogelijk. Wij bieden bijvoorbeeld ook vis-pakketten aan. Deze zijn rijkelijk gevuld met verse vis producten, gecombineerd met een bijpassende wijn of toastjes. Op deze manier geeft u uw zakenrelaties een heerlijk kerstpakket, waar ze direct van kunnen genieten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem voor meer informatie, contact op met één van onze medewerkers.