Bestellen, bezorgen, betalen

Bestellen

Bestellen direct
Ontvang uw offerte per mail. Bij akkoord kunt u deze ondertekenen en retour mailen en/of faxen. Telefonisch bestellen en direct in de webshop. Nadat u geschenken naar keuze in de winkelwagen heeft geplaatst kunt u eveneens direct uw bestelling doorvoeren. Er zit dan geen tijd tussen offerte en bestellen en geeft u meer zekerheid over de beschikbaarheid van de gekozen geschenken.

Bestellen per offerte
Bestellen is eveneens mogelijk. In alle gevallen is na ontvangst van uw bestelling, uw bestelling geplaatst en wordt deze samen met uw gewenste leverdatum in ons ordersysteem verwerkt. U ontvangt uw bevestiging/factuur per mail. Indien een pakket is uitverkocht dan wordt dat duidelijk op de website aangegeven. Mocht een pakket sneller uitverkocht zijn dan dat de webshop bijgewerkt is, dan nemen wij contact met u op omtrent een passend alternatief. Bestel op tijd, want op is op.

Sluitingsdatum verkoop kerstgeschenken
U kunt alle kerstgeschenken bestellen tot en met 11 december. De beschikbaarheid neemt echter af naarmate de tijd vordert. Het biedt dan ook alleen maar voordelen om uw kerstgeschenken zo vroeg mogelijk in bestelling te zetten. Al vanaf 1 juli kunt u uw bestellingen doen en voor het grootbedrijf kan dit zelfs het gehele jaar door.

Sluitingsdatum verkoop Eigen Keuze Kerstpakketten
Eigen Keuze Kerstpakketten kunt u bestellen tot en met 21 december. U ontvangt luxe cadeaucheques voor het aantal Keuze Kerstpakketten. Na de kerst kunnen uw medewerkers hun kerstgeschenk(en) zelf uitzoeken in de daartoe opengestelde webshop. De gekozen kerstgeschenken worden, nadat de medewerker de bestelling heeft gedaan, verpakt in een geschenkdoos en binnen 5 werkdagen bij de medewerker thuisbezorgd.

Bezorgen

Kerstpakketten Totaal werkt samen met de beste transporteurs in Nederland, welke een levergarantie geven op de afgesproken datum van meer dan 98%. Transport blijft echter mensenwerk en de levering is uiteraard sterk afhankelijk van weer en verkeer. De door u aangegeven gewenste leverdatum kan daarom nooit als fatale datum worden aangehouden. Wij adviseren u de kerstpakketten altijd minimaal 1 dag eerder te laten komen dan dat u ze wilt uitreiken. Mocht uw zending door overmacht niet op de aangegeven datum geleverd kunnen worden dan wordt deze uiteraard op een andere dag opnieuw aangeboden.

Zorgt u voor een ruime doorgang. Kerstpakketten staan op euroformaat pallets (80x120cm). Indien de pallets naar binnen gereden kunnen worden, leveren wij tot over de eerste drempel op de begane grond tussen 08.00uur en 18.00uur. Exacte tijden of dagdelen zijn niet nader aan te geven.

Indien er zaken zijn waar wij rekening mee moeten houden zoals andere of meerdere leveradressen dan dient u dit bij uw bestelling in te geven. Het is eveneens mogelijk om tegen meerprijs uw pakketten op filialen of op huisadressen te laten bezorgen.

Bezorgkosten

Palletleveringen
Uw bijdrage in het transport bedraagt onafhankelijk van het bestelvolume € 75,00 per afleveradres. Dat geldt voor Nederland en eveneens voor België. Prijzen voor transport naar overige landen is maatwerk en worden op aanvraag verstrekt. Expresslevering voor 12:00 is mogelijk, de kosten hiervoor bedragen €75,00 per adres.

Pakketleveringen op verschillende adressen
Voor het afleveren van losse pakketten op individuele bedrijfs- en/of huisadressen berekenen wij € 9,95 per pakket. Dat geldt voor zendingen binnen Nederland en ook voor België. Prijzen voor transport naar overige landen worden op aanvraag verstrekt. U ontvangt vervolgens een csv-bestand welke u dient te vullen met de adresgegevens. De pakketten worden met meer beschermingsmateriaal verpakt zodat het pakket geschikt wordt voor individueel transport. Uw (kerst)kaart wordt bijgevoegd, de verzendstickers worden op de dozen geplakt en de track/trace codes worden aan u verstrekt.

Pakketleveringen Eigen Keuze Kerstpakketten
Eigen Keuze Kerstpakketten worden altijd op huisadressen geleverd. Zonder meerprijs. De Eigen Keuze Kerstpakketten zijn all-in. Inclusief verzending luxe cadeaucheque, gebruik cadeaushop en thuisbezorging van de gekozen geschenken in geschenkdoos.

Betalen

Betaalmethoden
Op de bestelpagina kunt u kiezen uit diverse betaalmethoden (Ideal, creditcard of op factuur). Bij betaling met Ideal is uw betaling direct verwerkt en wordt uw bestelling direct in gang gezet. Bij betaling op factuur dient u de gelden binnen de gestelde betalingstermijn zelf over te boeken. Te late betaling doet de levering vertragen en schort de levering op. Bij alle betaalmethoden ontvangt u na uw bestelling een bevestiging en factuur per email.

Leveringsvoorwaarden Eigen Keuze Kerstgeschenken
Transacties in Eigen Keuze Kerstpakketten geschieden conform onze algemene voorwaarden Eigen Keuze Kerstpakketten.

Leveringsvoorwaarden overige kerstgeschenken
Transacties in de overige kerstgeschenken geschieden conform onze algemene voorwaarden Kerstgeschenken.