Contact

Op de meest gestelde vragen geven wij het antwoord op deze site bij
veel gestelde vragen (FAQ). Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Indien u een maatwerkpakket wenst te ontvangen kunt u de richtlijnen met onze medewerkers doornemen. Indien u zelf uw kerstpakket wilt samenstellen, maak dan een afspraak bij u op locatie of in onze 600m2 grote showroom. Ons verkoopteam helpt u graag verder.

Kerstpakketten Totaal – Vos en Setz B.V.

Er zijn vele bedrijven die kerstgeschenken vermarkten, maar Kerstpakketten Totaal heeft er een specialisme van gemaakt. Kerstpakketten Totaal is de beste en meest complete webwinkel in Nederland en België op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken, keuze kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken.

Vos en Setz B.V. presenteert haar volledige collectie Kerstpakketten en Kerstgeschenken in de webwinkel Kerstpakketten Totaal. Vos en Setz B.V. is een landelijk sterk en toonaangevend bedrijf in de kerstpakketten industrie. Vanuit de hele wereld importeert Vos en Setz B.V. prachtige geschenken voor  kerstpakketten. Er wordt creatief invulling gegeven aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het gehele jaar worden er beurzen en fabrikanten bezocht in binnen- en buitenland. De leukste en nieuwste thema’s worden uitgedacht om uiteindelijk tot een uniek en attractief assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken te komen.

Er zijn meer dan 100 medewerkers betrokken bij het gehele proces rondom de levering van kerstpakketten. Er werken 24 professionals op kantoor (inkoop, klantenservice, DTP, administratie, marketing, etc.) en meer dan 50 productiemedewerkers in de logistiek om alle kerstpakketten in te pakken. Er worden tussen de 2.500 en 5.000 pakketten per dag ingepakt. In totaal worden er honderdduizenden kerstpakketten door heel Nederland en België door Vos en Setz B.V. geleverd. De gehele organisatie wordt in eigen beheer gevoerd en ook de transportplanningen van kerstpakketten wordt in eigen beheer gedaan. Hierdoor kunnen wij naadloos invulling geven aan alle wensen van onze klanten en opdrachtgevers.

Kortom: Vos en Setz Kerstpakketten B.V. is totaalleverancier in ALLES op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken en eigen keuze kerstpakketten in al zijn variaties.

Heeft u vragen?

Telefoon: 088-544 06 99
E-mail: verkoop@kerstpakkettentotaal.nl
Facebook: /kerstpakkettentotaal/
 
IBAN: NL25 ABNA 0882736582
BTW: NL809678615B01
BIC: ABNANL2A
KvK: 010.91.820

Showroom:
Edisonlaan 2
9207 HD  Drachten
Postbus 50016
9200 LA Drachten