Goede doelen

Kerstmis en iets goeds doen voor een ander gaan hand in hand. Kerstpakketten Totaal heeft zich verbonden aan Stichting Leergeld en Voedselbanken Nederland. Met eigen donaties in combinatie met donaties vanuit het Online Keuze Concept wordt er actief een bijdrage geleverd aan deze doelgroepen waar de overheid niet in voorziet.

Stichting Leergeld is een stichting die zich inzet voor kinderen uit gezinnen die onder het bestaansminimum leven en in veel gevallen van voedselbanken afhankelijk zijn. Deze kinderen kunnen om financiële redenen vaak niet deelnemen aan het schoolprogramma, schoolreisjes en sportactiviteiten. Stichting Leergeld geeft geen geld aan ouders, maar betaalt rechtstreeks de rekening voor de kinderen. Zodat zij net als andere kinderen kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daarnaast doneren we actief door voedingsartikelen in volume te schenken aan de Voedselbank. De prijs en kwaliteit van onze kerstpakketten zijn meer dan gelijkwaardig aan andere kerstpakketten, meestal zelfs beter. Het zijn dus oprechte donaties.

Naast het commitment van Kerstpakketten Totaal aan deze Goede Doelen, worden er vanuit het Online Keuze Concept door medewerkers van onze klanten eveneens donaties gedaan. Medewerkers hebben de mogelijkheid om de van hun werkgever gekregen waarde aan een goed doel te doneren.

Open en transparant publiceren wij de bedragen en goede doelen waaraan donaties zijn gedaan.

De opbrengst is tot stand gekomen door de actie van Kerstpakketten Totaal met Goede Doelen Kerstpakketten, door geschenkgerechtigden die door middel van het Online Keuze Concept aan een goed doel konden schenken en door eigen donaties van Kerstpakketten Totaal.